27/10/18 – Carl Erik Lundgaard, Hans Jørgen Christensen & Tjavsmose Trio – høstkoncert i Copenhagen Folk Club

Koncert
Carl Erik Lundgaard, Hans Jørgen Christensen & Tjavsmose Trio - høstkoncert i Copenhagen Folk Club
Hvornår
lørdag, oktober 27, 2018
8:00pm - Køb billetter
Hvor
Metronomen (kort)
Godthåbsvej 33
Frederiksberg 2000
Anden information
Copenhagen Folk Club inviterer til høstkoncert!

Lørdag d. 27. oktober kl. 20:00 inviterer Copenhagen Folk Club til høstkoncert med fortælling, sang og musik i Metronomen, Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg.

Biletter og evt. mad kan bestilles/købes her:
https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=15c0f4d8e8

På plakaten står to danske rigsspillemænd, nemlig fortæller og harmonikaspillemand Carl Erik Lundgaard og violinist Hans Jørgen Christensen m. Tjavsmose Trio.

Kl. 18:30 begynder aftenen med et fælles måltid. Menuen står på Irish Stew, kartoffelmos og salat, det koster 125 kr. og skal bestilles senest en uge før. Mad bestilles sammen med billetterne. Under maden synger vi et par fællessange, akkompagneret af medlemmer af Copenhagen Folk Clubs bestyrelse. Desuden har vi fantastisk øl fra Frederiksberg Bryghus i baren.

Kl. 20:00 får vi fornemt besøg af den fynske rigsspillemand og fortæller, Carl Erik Lundgaard. Han vil berette om de gamle spillemænd, fortællere og originaler, som han har mødt.

På Carl Erik Lundgaards vej gennem det sidste halve århundredes musikerliv har de sære gamle spillemænd, de rigtige originaler, de spøjse fortællere og de anonyme superhelte gjort størst indtryk.

"At indkredse hvad en ægte original er, er en yderst billededannende, en stærkt humoristisk og samtidig alvorsfuld fortælling om det ægte, det spontane, det modige og det selvbevidste menneske", fortæller Lundgaard, og tilføjer at der "...ind i fortællingerne væver sig sange og musik spillet på de små harmonikaer af træ!"

Kl. 21:00 er der pause hvor man bl.a. kan gå i baren og smage på Frederiksberg Bryghus' forskellige produkter.

Kl. 21:30 spiller Tjavsmose Trio traditionel dansk folkemusik. Tjavsmose Trio består af endnu en rigsspillemand, nemlig violinist Hans Jørgen Christensen fra Kalundborg, samt af hans datter, billedkunstner, dukkemager og violinist Maja Linde Christensen, og hans svigersøn violinist Christopher Davis Maack.

Hans Jørgen Christensen er kendt for sit samarbejde med den legendariske spillemand Evald Thomsen i orkestret Med Kærlig Hilsen: "Havde jeg ikke mødt Evald, så var det aldrig blevet spillemandsmusik for mig". Hans er i øvrigt en af ganske få danske spillemænd som har spillet på Roskilde Festivals store scene, og det var netop med Med Kærlig Hilsen i 1973 (Hvor der kun var én scene).

Her er en video med Hans Jørgen Christensen: https://www.youtube.com/watch?v=oM3Bmya5Nhs

Her er en video med Carl Erik Lundgaard: https://www.youtube.com/watch?v=_SpYhV3fRGs

Kom til høstkoncert med fortælling, sang og musik den 27. oktober 2018 kl. 20:00 (18:30 hvis du vil spise eller bare synge med) på Metronomen, Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg

Entré: 100 kr. for medlemmer og 150 for ikke-medlemmer, halv pris for studerende med studiekort.

Koncerten er støttet af Frederiksberg Kommune og Kunstfonden. Tak for det!

« Tilbage til kalender

Dette indlæg blev udgivet i Koncerter. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.