29/12/18 – Jule- og Støttekoncert

Koncert
Jule- og Støttekoncert
Hvornår
lørdag, december 29, 2018
8:00pm -
Hvor
Metronomen (kort)
Godthåbsvej 33
Frederiksberg 2000
Anden information
Copenhagen Folk Club inviterer til kombineret støttefest med koncert og julehygge d. 29. december 2018 kl. 20:00 på Metronomen, Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg.

Entre: 100 kr.

I mere en 20 år har Copenhagen Folk Club arbejdet ihærdigt med at 'udbrede kendskabet til og interessen for folkemusik fra forskellige kulturer' og med at 'sikre dansk og international folkemusik kvalificerede spillemuligheder i Danmarks hovedstad', som der bl.a. står i vores vedtægter.

Den 29. december inviterer vi traditionen tro gamle og nye brugere af klubben til at møde op til julehygge, musik og godt øl.

Vi får besøg af en række spillefolk som gerne vil give et nummer for klubbens publikum, vi afholder et lille støttelotteri med donerede præmier, vi smager på Frederiksberg Bryghus' fantastiske juleøl, og vi gir' den hele armen med den nordiske hygge som de er så imponerede over i udlandet lige nu.

Blandt de gæstende musikere tæller vi spillefolk som: Henrik Jansberg (Violin), Rasmus Zeeberg (Guitar), Morten Alfred Høirup (Guitar, sang) - og flere kommer til efterhånden som vi nærmer os dagen.

P.S. Hvis du skulle have lyst til at donere præmier til vores julelotteri, er du meget velkommen til at henvende dig på denne adresse: info@folkclub.dk

Koncerten er støttet af Frederiksberg Kommune. Tak for det!

« Tilbage til kalender

Dette indlæg blev udgivet i Koncerter. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *