Beppe Gambetta (ITA)

Koncert med  Beppe Gambetta (ITA)  
Onsdag d. 20. november kl. 20.00  
Entre 100,-/150,- Køb Billet

Metronomen, Godtåbsvej 33, Frederiksberg 2000

Beppe Gambetta er guitarist, vokalist, forsker og komponist født i Genova, Italien. Han har udviklet en stil, der får amerikanske og europæiske musikalske rødder til at tale med én stemme. I sin unikke tilgang blander Beppe energiske grooves med lidenskabelige melodier og giver nyt liv til kilder fra forskellige, tidsperioder og steder.  Udover sine egne originale kompositioner giver han også et moderne take på traditionel rootsmusik.

Som teenager i Italien blev Beppe fascineret af musikken fra de store amerikanske akustiske guitarmestre fra 1960’erne og 1970’erne. Hans lidenskab førte til en produktiv karriere, der nu har ført ham til spillesteder så som Ryman Auditorium i Nashville og Metropolitan Museum of Art i New York og han har givet koncerter i alle 50 amerikanske stater og i hele Nordamerika, Europa, Australien og Sydamerika.

I løbet af sin karriere er Beppe blevet inspireret af store kunstnere, der aktivt arbejdede for at gøre verden til et bedre sted, inklusive to, som han var heldig at tilbringe tid sammen med, før de døde: Pete Seeger og det europæiske singer-songwriter-ikon  Fabrizio De Andrè . Han er også taknemmelig for at have optrådt med nogle af sine helte fra folkscenen, heriblandt David Grisman, Gene Parsons, Doc Watson, Norman Blake, Tony Rice og Darrell Scot.

Beppe Gambetta er netop aktuel med albummet Short Stories. Dette er Beppes 13. album og er mere end nogensinde inspireret af hans transnationale liv på landevejen. Da han i de senere år har befundet sig ligeligt i Nordamerika og Europa, har han brugt muligheden til at udforske territorier, landskaber, mennesker og historier fra begge sider af Atlanten.

Skønheden og spektret i Short Stories kommer fra sammensmeltningen af ​​mange af Beppes forskellige musikalske lidenskaber. Albummet er en 40-minutters rejse gennem tre originale kompositioner, fire sange med innovative arrangementer på fire sprog (engelsk, tysk, italiensk og Genovese), to iørefaldende melodier, der er transskriberet og tilpasset til flatpicking-guitar og en spændende live-optræden fra Beppes årlige internationale musikproduktion, The Acoustic Nights

Tailcoat
Koncert med Tailcoat
Lørdag d. 30. november kl. 20.00
Entre kr 100 / 150 Køb Billet

Urban 13 (kort)
Under Bisbeengbuen, ved Nordre Fasanvej.
Frederiksberg, Danmark 2000
Dette indlæg blev udgivet i Koncerter. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *