05/02/17 – The Jeremiahs

Copenhagen Folk Club præsenterer The Jeremiahs (IRL)
I samarbejde med Bartof Station.

Årets første koncert i Copenhagen Folk Club bliver med The Jeremiahs fra Irland. Der har været problemer med lokalebookingsystemet for Metronomen så vi kun i sidate øjeblik kunne bekræfte denne koncert. Vi håber at se mange af jer til The Jeremiahs på trods af det korte varsel. Spillestedet på Frederiksberg, Bartof Station, har været behjælpelige med at få koncerten til at lykkes og det er nogle superhyggelige koncertrammer. Vi glæder os.

Meld dig også gerne til begivenheden på Facebook

The Jeremiahs best album

 

 

 

 

The Jeremiahs

Et af de mest opløftende bands, der er vokset frem af Dublins folkemusikmiljø i mange år – af flere udnævnt som de naturlige arvtagere til The Dubliners men med et moderne snit.

Biografi

Irske The Jeremiahs blev dannet i 2013, og blander nye og gamle toner i et spændende miks af både sange og instrumentalnumre.

Bandet består af:

Joe Gibney – sang og tin whistle

  • James Ryan – guitar og bouzouki
  • Jean Christoph (JC) Morel – violin og mandola

 

Joe Gibney er en aldeles fremragende sanger fra Dublin som trækker på et varieret repertoire af sange fra muntre sea shanties til følelsesladede traditionelle sange om kærlighed, lidelser og sorg.

Guitaristen og bouzoukispilleren James Ryan er ligeledes fra Dublin og trækker på en bred vifte af indflydelser fra forskellige genrer og traditioner, hvilket kommer til udtryk i hans karakteristiske rytmiske akkompagnement.

JC Morel kommer fra Bordeaux i Frankrig, men forelskede sig i den irske folkemusik. Det endte med en tur til Dublin for at studere irsk musik og her mødte han så de øvrige bandmedlemmer. JC er en mesterlig musiker, hvis violinspil er en vigtig del af bandets lyd.

Som band formår The Jeremiahs at sætte musikken fra deres irske rødder sammen med et forfriskende nyt “sound” til et uimodståeligt slutprodukt. Kan varmt anbefales!

Udgivelser

Gruppen udgav deres debutalbum (The Jeremiahs) i 2014, et album, der fik prisen som Best Vocal/ Instrumental Album ved LiveIreland Awards 2016, hvor forsangeren Joe Gibney også vandt prisen som bedste mandlige sanger.

 

Presseomtale

“Throw out your idea of what an Irish “ballad” group sounds like, especially if you are thinking about the groups of yesterday. No one has ever sounded like The Jeremiahs, nor could they. This group is brilliant, absolutely fresh, and can be around as a major force in Irish music as long as they want to be. You read it here first. The Jeremiahs are tomorrow. Incredible.”

– LiveIreland

“This is the most creative and important group we have heard in Irish music in years, they are special.”

– LiveIreland

“One of the most exciting bands to come out of Ireland in many a year. Their new album is a cracker.”

– Mike Harding Folk Show

http://thejeremiahs.ie/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.