12/09/10 – CD Release Koncert – Marianne Green

SØNDAGSMATINÉ 12. September kl. 15.00 PH Caféen
Marianne Green har i mere end 10 år haft en stor lidenskab for den irske musiktradition – så stor, at hun endda har lært det irske sprog, gælisk, og netop har udgivet sit debutalbum ”Dear Irish Boy”, der bringer den irske new folk-genre til Danmark.

Det har taget Marianne Green tre år og et utal af rejser til Irland at lave hendes nye debutalbum. Resultatet er blevet et værk bestående af 12 sange, primært traditionelle irske sange hentet fra Nordirland og specielt fra Co. Down, hvor albummet også er indspillet. Albummet er coproduceret af og indspillet med  Andy Irvine, der er et ikon inden for irsk musik . Albummet har fået fine anmeldelser .

En musikalsk rejse
Marianne Green er vokset op i Danmark med en italiensk mor og en dansk/engelsk far og netop denne kulturelt blandede baggrund har ifølge hende selv været årsagen til, at hun har været åben over for de irske musikgenrer og -traditioner. De sidste 10 år har hun danset professionelt med ”Trad Lads & Green Steps” og har desuden startet skolen ”Dark Green School of Irish Dancing”. Samtidig har hun arbejdet med den irske sang.

Marianne Green spiller koncert i Copenhagen Folk Club sammen med guitarist Magnus Wiik i anledning af udgivelsen af albummet ”Dear Irish Boy” og det vil være muligt at få signeret albummet efter koncerten.
Magnus Wiik  har den ene fod plantet i jazz og improviseret musik og den anden i folkemusik fra Irland og Amerika. Han har en bachelor grad i jazz og improvisation på det berømte jazz-konservatoriet i Trondheim og det rytmiske konservatorium i København.

www.mariannegreen.comwww.facebook.com/mariannegreensongs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.