ALASDAIR FRASER & NATALIE HAAS

Alastair Frazer & Natalie HaasFredag d. 6. september
Kl.  20.00 (dørene åbnes kl. 19.00)
Entré: kr. 70/100
Metronomen
Godthåbsvej 33

 

 

Alasdair Fraser betragtes som en af de bedste skotske violinspillere nogensinde. Med sit dynamiske violinspil og sin engagerende tilstedeværelse på scenen fanger Fraser sit publikum. Frasers dybe forståelse for den skotske folkemusik har gjort ham til en anset folkemusiker i hele verden. Med alt fra traditionelle gæliske ”laments” til festlig dansemusik, imponerer Fraser med sin evne til at formidle den traditionelle skotske musik. Der bliver dog også plads til at improvisere på nogle af numrene, og Fraser får sat sit eget præg på melodierne hele vejen igennem.

I Copenhagen Folk Club optræder Alasdair Fraser sammen med cellisten Natalie Haas. Dette samarbejde begyndte for 12 år siden, og siden da har de to indspillet adskillige CDer og turneret i hele verden.

Amerikanske Natalie Haas har spillet cello siden hun var ni år gammel og er uddannet cellist fra Juilliard School. Da Haas som 11-årig deltog i Frasers Valley of the Moon Scottish Fiddling School, introducerede han hende for keltisk musik. Siden da har Haas eksperimenteret med celloens muligheder for at akkompagnere violinen i den traditionelle skotske musik.

Det er i høj grad i samarbejde med Fraser, at Haas har eksperimenteret med den skotske musik. I Copenhagen Folk Club får vi lov at opleve resultatet af disse eksperimenter, som de to har høstet megen ros og en lang række priser for.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.