Jensen, Bugge & Høirup

Torsdag d. 3. september kl. 20.00
Entre kr 100 / 150

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

Tørster du også efter live folkemusik og god stemning? Så kom med på torsdag d. 3. september til efterårets første koncert i Copenhagen Folk Club. Vi glæder os meget til en stemningsfuld akustisk koncert med Jensen , Høirup og Bugge på Bartof Station. Dejlig akustisk musik, godt øl og god plads så vi stadig kan holde lidt afstand mellem hinanden.

Traditionel og nykomponeret musik fra Danmark!

Harmonikaspiller Mette Kathrine Jensen, violinist Kristian Bugge og guitarist og sanger Morten Alfred Høirup, dyrker den traditionelle danske folkemusik, og de historier den fortæller, om samvær, nærhed, og livets gang i øvrigt. Og så skriver de spritny musik med rødder i traditionen, og udsyn til verden som den ser ud i anno 2020.

Ganske få har som dem besøgt så mange af de små øer og andre egne af Danmark, hvor folkemusikken og viserne stadig overleveres fra generation til generation. Det har gjort dem til såvel historiefortællere, som specialister i de mange forskellige musikalske dialekter indenfor den danske folkemusik, en viden og forståelse de udnytter til såvel koncerter som til dans.

Jensen, Bugge & Høirup krydrer instrumentalmusik og sange fra bl.a. Falster, Thy, Fanø, Læsø og Falster, med melodier som de selv komponerer, ganske i de gamle traditionsbæreres ånd.

Alle i trioen har i øvrigt modtaget adskillige Danish Music Awards for deres nytolkninger af den traditionelle musik, og sammen har de turneret og spillet i klubber, forsamlingshuse, museer, kirker og på festivaler i Danmark, Sverige, Norge, Færøerne, tyskland, Canada og USA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.