Pure Irish Drops

Lørdag  d. 24. september
Kl.  21.00 (dørene åbnes kl. 18.00)
Entré: kr. 60,-/ 120,-
Metronomen (Byggeriets Hus)
Godtåbsvej 33
2000 Frederiksberg.

Igen i år har Copenhagen Folk Club glæden af at kunne præsentere Pure Irish Drops. Trioen består af John Murphy (mundharmonika), Benny McCarthy (håndharmonika) og Donal Clancy (guitarist).

Mundharmonikaen et ret ukendt instrument indenfor den traditionelle irske musik. Men der findes nogle topklasse-musikere, som dominerer dette lille instrument, og for hvem det er alt andet end legetøj, og John Murphy er en af dem. John Murphy er søn af den afdøde Phil Murphy, en legende inden for mundharmonikaens verden.

Benny McCarthy begyndte at spille harmonika som 13-årig. I 1994 vandt han flere konkurrencer ved det prestigefyldte Oireachtas og han er desuden et af de stiftende medlemmer af gruppen Danu. Benny McCarthy har været med i Pure Irish Drops 3 gange før.

Den sidste i trioen er Donal Clancy. Han stammer fra en meget musikalsk familie og den unge Donal havade også arvet familiens talent. Donal Clancy er en af de mest efterspurgte guitarister på den keltiske musikscene og været med i Pure Irish Drops i 2006.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.