Skotske Talisk – energi, dynamik og talent uden grænser!

På fredag d. 23. November kl. 20:00 præsenterer Copenhagen Folk Club den unge skotske super trio Talisk – kendt fra Tønder Festival – på Metronomen, Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg.

Entré: Medlemmer 100 kr. Ikke-medlemmer 150 kr. Halv pris ved forevisning af studiekort

Billetter: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=kxbdt2o4av

Siden den unge skotske trio Talisk dannedes i 2014, er de blevet udråbt som et af de mest fremadstormende og succesrige bands på den britiske musik scene, samtidig med at de modtaget en række nomineringer og priser som bl.a. BBC Radio Folk Award 2015 og MG Alba Scots Trad Music Awards 2017 Folk Band Of The Year.

Talisk har siden starten spillet deres blanding af traditionel og ny-komponeret musik ved en lang række koncerter i Europa, Canada, USA og Australien, og nu er de på turné i Danmark.

Trioen består af concertina-spilleren Mohsen Amini – han blev udnævnt BBC Radio Scotland Young Traditional Musician of the Year i 2016 – af violinisten Hayley Keenan – super violinist som i øvrigt også står bag den nye Largs Folk Club – og endelig af den skrappe guitarist Graeme Armstrong, som kom med i Talisk i 2017.

Oplev den prisbelønnede unge super-trio Talisk og deres bud på moderne europæisk folkemusik med dybe rødder i den irsk-skotske tradition. Det sker i Copenhagen Folk Club på Metronomen, Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg, d. 23. november kl. 20.00. Vel mødt!

Koncerten er støttet af Frederiksberg Kommune og Statens Kunstfond. Tak for det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.