The Shackleton Trio

 Grundet de nyindførte coronarestriktioner kræves der CORONAPAS ved deltagelse i koncerten d. 18/11

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er ShackletonPromo2-1024x683.jpg
Torsdag d. 18. novemberkl. 20.00
Entre kr 100 / 150

Metronomen, Godtåbsvej 33, Frederiksberg 2000

Glæd dig til The Shackleton Trio

De kommer charmerende ud over scenekanten med energisk, veloplagt folkemusik, der rummer et bredt spekter af engelsk, amerikansk og skandinavisk-inspireret musik. Trioen kommer fra East Anglia, og ersympatiske og velspillende med Georgia Shackleton i front på vokal og violin. Omkring sig har hun Aaren Bennett på guitar og Nic Zuppardi på mandolin. De tre udgør en sammenspillet enhed med egen sound, stemme og stil.

De kommer tydeligvis lige ud af folk-traditionenog blander med lethed eget materiale og personlige versioner af velkendte, traditionelle numre, som naturligt nok får et twist af deres egen hjemegn, East Anglia.De tre kaldes en sand tour de force, en slags musikalsk hvirvelvind, på den engelske folkscene, og det har bragt dem stor eksponering, efterspørgsel og fine anmeldelser.

The Shackleton Trio spiller lige så gerne små huskoncerter som klubber, store sale og festivaler, og de har bl.a. spillet på Tivolis folkemusikscene i koncertrækken MundoMandag. Georgia Shackleton er anerkendt for sin karakteristiske sangskrivning og flotte, rene stemme, mens Bennett og Zuppardi sørger for det helt rigtige, fine akkompagnement på guitar og mandolin – og på harmonier. De er en trio med stil og stor musikalitet. Glæd jer til denne aften i godt selskab.Øverst på formularen