03/06/18 – Le Vent du Nord – fransk/canadisk folkemusik i verdensklasse!

Koncert
Le Vent du Nord - fransk/canadisk folkemusik i verdensklasse!
Hvornår
søndag, juni 3, 2018
8:00pm -
Hvor
Bartof Station (kort)
Station, Solbjergvej 3
Frederiksberg 2000
Anden information
Le Vent du Nord - fransk/canadisk folkemusik i verdensklasse

Søndag d. 3. juni 2018 kl. 20:00, præsenterer Copenhagen Folk Club med stolthed bandet Le Vent du Nord fra den Canadiske provins Québec, på Bartof Station, lige ved Frederiksberg Metrostation.

Le vent du Nord stiftedes for 17 år, 8 Cder, 5 kontinenter og 1.800 koncerter siden, og spiller en frodig blanding af traditionelle sange og musik fra Québec, og eget materiale. Alt bliver sunget på fransk, men introduceret på engelsk, når bandet besøger Copenhagen Folk Club i juni 2018, og præsenterer deres nye medlem violinist André Brunet.

Ser man på Le Vent du Nords medlemmer og de mange spændende instrumenter de har gang i, får man også en idé om deres lyd, se selv:

Nicolas Boulerice synger og spiller på: drejelire, harmonika og klaver, Olivere Demers synger og spiller på violin, guitar og 'fødder', Simon Beaudry synger og spiller guitar og irsk bouzouki, Réjean Brunet synger og spiller diatonisk knap-harmonika, akustisk basguitar, klaver og jødeharpe, og hans bror, bandets ny medlem, André Brunet, synger og spiller violin og klaver.

Alt i alt en spraglet og super lovende opsætning af fremragende og alsidige musikere og spændende instrumenter, og for de mange der allerede har oplevet Le vent du Nord på Tønder Festival, er denne Copenhagen Folk Club-koncert et must, og en glimrende lejlighed til at invitere familie og venner med til en koncert de næppe glemmer lige med det samme.

Koncerten med Le Vent du Nord er den 3. juni 2018 kl. 20:00 på Bartof Station Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg, lige ved Frederiksberg metro station.

Køb billetter her: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=d88928ce7d

Entré: 100/150. Studerende med studiekort kommer ind til halv pris.

Her er en Youtube-video med bandet: https://www.youtube.com/watch?v=WtUQcp2PGAE

« Tilbage til kalender

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.