Det Yderste Hav – en eftermiddag med musik, sang & dans fra Fanø!

Det Yderste Hav: fra venstre Jeppe Brixvold (sang, percussion.), Peter Uhrbrand (violin, bratsch) & Jørgen Bjørslev (guitarer). Trioen medbringer Cden ‘Sønderhoninger’ som de udgav i 2015.

Søndag d. 6. maj 2018 kl. 15:00 er Copenhagen Folk Club rævestolte af at kunne præsentere trioen Det Yderste Hav fra Sønderho, Fanø, på Bartof Station, lige ved Frederiksberg Metrostation.

Koncerten her er en sjælden chance for at opleve en af landets absolutte top-konstellationer, når det handler om at fortolke og forny den traditionelle folkemusik fra Fanø, optræde her i hovedstaden.

Det Yderste Hav består af den prisbelønnede violinist Peter Uhrbrand, den internationalt anerkendte klassiske guitarist Jørgen Bjørslev og den helt unikke forfatter og sanger Jeppe Brixvold. Sammen tolker de den smukke gamle musik fra Fanø og de omkringliggende øer, ofte med nye tekster af Jeppe Brixvold.

Reception – tidsskrift for nordisk litteratur skrev bl.a.: “I Brixvolds tekster flettes den gamle tradition sammen med nutiden. Og det i ord, der ikke bare gengiver, men frembringer Sønderho, så den kan ses – føles, lugtes, høres og smages:

Tyske dåseøl i bagklappen.
Til Børsen ud på natten. Mere violin.
Og flere øl. Og lys over Keldsand.
Ålefedt.
Varm mælk med blåbærsaft, nyrefedt.
Sælblærer, hakkede. (Øster Land, V, 6-11.)”

Denne eftermiddag på Bartof Station former sig som en lytte-koncert, hvor trioen spiller og fortæller om sin musik, men vi rydder et dansegulv til venstre for scenen, hvor man er meget velkommen til at danse i løbet af koncerten.

Desuden vil det fanø-traditionen tro være muligt at købe ægte kaffepunch i baren.

Oplev fanø-trioen Det Yderste Hav søndag den 6. maj 2018 kl. 15:00 på Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg, lige ved Frederiksberg Metrostation.

Køb billetter her: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=53fe7a9ecc

Entré: 100 kr. for medlemmer og 150 for ikke-medlemmer, halv pris for studerende med studiekort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.