Kris Drever & Ian Carr – Live in Copenhagen

Torsdag, 31 maj 2018 Kl 20:00 – 23:00. Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg. Lige ved Frederiksberg Metrostation

Kris Drevers verdensturné med albummet “IF WISHES WERE HORSES” fortsætter med fornyet styrke, efter at han i marts 2017 vandt to BBC2 Folk Awards, nemlig kategorierne “Bedste Sanger” og “Bedste Originale Sang” – og til Maj 2018 kommer han tilbage Danmark sammen med sin ‘solo-makker’ Ian Carr.

Billetter købes på linket her:  https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=98b3c3a494

Udover soloarbejde, er Kris Drever kendt for sit samarbejde i trioen LAU og for sine duo’er med Eamon Coyne og Boo Hewerdine. Sidstnævnte bl.a. kendt som manden bag Eddie Reader. Det helt store solo gennembrud kom med CD’en Black Water i 2006.

“If Wishes Were Horses” er en samling af halv-biografiske sange som dækker både universielle temaer som undervisning, politik, sex, kærlighed, karriere, social migration og det knap så universielle, men for Kris hjemlige Shetland. Kris, som er ud af en musikalsk Orkneyfamilie, bor nu i Shetland. Anmelderne er begejstrede.

Ian Carr er bosat i Falun i Sverige og har en lang og bred karriere med både Britiske og Svenske kunstnere. Her kan fremhæves (blandt mange!) Kathryn Tickell, Sofia Karlsson, Simon Thoumire, Niklas Roswall, Swåp, trioen Sandén-Nygårds-Carr. Han spiller guddommeligt guitar og er dybt respekteret af mange musikere. Hans samspil med Kris Drever bærer præg af at de kender hinanden godt. De har prøvet det før ..

Video fra “If Wishes Were Horses” CD titel nummer. – https://www.youtube.com/watch?v=BcQijjNgyqE

Video fra “Black Water” CD’en – https://www.youtube.com/watch?v=uxbych-fX7Y

Kris Drever hjemmeside – http://krisdrever.com/

Ian Carr hjemmeside – http://www.iancarrguitar.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.