Edgelarks – AFLYST grundet COVID-19 restriktioner

Fredag d. 6. november kl. 20.00
Entre kr 100 / 150

Metronomen, Godtåbsvej 33, Frederiksberg 2000

Bag ved navnet Edgelarks gemmer sig duoen Phillip Henry og Hannah Martin, der i 2014 vandt prisen som Best Duo ved BBC Radio 2 Folk Awards. Phillip Henry er en eminent slide-guitarist og en fremragende mundharmonikaspiller, der også bringer beatbox og vokal ind i duoens musikalske landskab. Og Hannah Martin er en fabelagtig sangerinde med en fantastisk stemme. Derudover bidrager hun på banjo, violin og tenorguitar.


Navnet Edgelarks hentyder til det at synge fra kanten og duoens sange handler bl.a. om områder og mennesker på kanten, krydsning af grænser og tærskler, korsveje og grænseområder, rejsende og flygtninge, skumring og daggry, det gamle og det nye.


Duoen er et dygtigt sangskriverpar og spiller overvejende egen-komponerede numre – selvom rødderne umiskendeligt er plantet i den engelske folkemusiktradition. Musikken er dog også præget af en snert af blues, reggae og andre elementer – spændende og betagende er det i hvert fald. Phillip og Hannah udgav deres første album, Singing the Bones, i 2011. Siden har de udgivet yderligere fem albummer, inkl. Edgelarks, fra 2017, som også gav dem deres nye navn som duo. Deres seneste album, Feather, udkom i maj 2019.