Frankie Gavin & De Dannan

dsc_0702-2Onsdag d. 19. oktober
Kl.  20.00 (dørene åbnes kl. 19.00)
Entré: kr. 150/200
Forsalg: BILLETTO
KU.BE
Dirch Passers Allé 4
1812 Frederiksberg

 

 

IRSK MUSIK, et globalt brand

Millioner verden over kan genkende et sæt heftige traditionelle jigs og reels når de hører dem.

Frankie Gavin og De Dannan giver publikum en anderledes og unik oplevelse. Heftige Jigs og reels har altid været deres varemærke, men deres musik har flere og specielle kvaliteter. Deres valg af materiale, arrangementer og spillestil sætter den traditionelle irske musik ind i en ny og bredere kulturel kontext.

De krydrer den musik de er opvokset med, med elementer alt fra gypsy jazz til moderne pop musik – og fra mainstream klassisk europæisk musik til sentimentale irsk/amerikanske ballader.

Bandets seneste indspilninger – CD’en ”Jigs and Jazz ll” (2013) og deres 2014 single hvor de kombinerer Händels ”The Queen Of Sheba” med Paul McCartneys ”Calico Skies” er en perfekt illustration af det lydbillede og den stemning man kan opleve til en live-koncert. Det er denne særlige blanding der gør at Frankie Gavin og De Dannan tryllebinder og henrykker publikum hvor end de optræder – om det er til Vinter OL i Sochi, koncerter i ”Det hvide Hus” eller den lokale Inn, er de altid tro mod deres rødder i den irske musik. Denne helt særlige stil er et resultat af Frankie Gavins geni og hans musikalske visioner samt de enkelte bandmedlemmers passion og høje musikalske standart.

 

  • Frankie Gavin fiddle, flute and whistle
  • Barry Brady accordion
  • Bernadine Casserly vokal
  • Dan Bodwell double bass and vocal
  • Colm O`Caoimh guitar and vocal

 

En koncert Frankie Gavin og De Dannan, vil helt sikkert ændre dit syn på irsk musik og måske endog – dit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.