Young Dubliners – ægte keltisk folk/rock in concert!

Lørdag d. 7. april 2018 kl. 21:00 præsenterer Copenhagen Folk Club med stolthed det irsk-amerikanske folk/rock band Young Dubliners, på Bartof Station lige ved Frederiksberg Metrostation.

Young Dubs, som de også kalder sig, turnerer i USA, Stor Britannien og Europa med et repertoire som består af en blanding af kendte irske sange i nye arrangementer, og eget materiale.

Bandet har turneret intensivt lige siden det blev stiftet blev stiftet i Los Angeles i 1988. Medlemmer i det 5 mand store band, har rødder i både Irland og USA, og det påvirker selvfølgelig musikken. Bandets forsanger og medstifter, Keith Roberts forklarer det sådan her:

“Det har altid været meningen at bandets lyd skulle være en hybrid, for vi har alle meget forskellige baggrunde. Selvom at to af os kommer fra Irland, så var den musik vi lyttede til mens vi voksede op jo ikke irsk overhovedet, men da vi så kom til USA længtes vi hjem, og vi udviklede en fornyet kærlighed til den irske musik. Men i virkeligheden kan de mest keltiske riffs lige så godt komme fra de amerikanske bandmedlemmer.”

Et af Young Dubliners amerikanske bandmedlemmer er den unge el-guitarist Jostin Pecot, som er helt ny i bandet, og det bliver hans første turné i Danmark, og første besøg i København.

Udover Justin består Young Dubliners af irske Keith Roberts (Guitar), Brendan Holmes (Bass), Chas Waltz (Violin), og David Ingraham (Drumms).

Oplev Young Dubliners d. 7. april 2018 på Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg, lige ved Frederiksberg metro station.

Køb billetten her:

Medlem: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=038a48990d

Ikke medlem: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=53a1622835

Entré: 100 kr. for medlemmer og 150 kr. for ikke-medlemmer. Halv pris for studerende med studiekort. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.